Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. 4. 2016

TO NEJLEPŠÍ Z MÝCH ZÁJMŮ

Jaké jsou tedy mé zájmy, tím pádem záliby?

Prostě všechno, co pro mně má nějaký význam a baví mě to.

Od vaření přes sport až k módě nebo zvířatům, dokonce i některým školním předmětům a samozřejmě zábavě s kamarády. To jsou přesně moje záliby.

Začnu od sportu nejraději ze všeho hraji tenis, volejbal, běhám, plavu v moři či jen bazénu, i když plavání je moc obecný název, já bych tomu řekla spíše blbnutí ve vodě a u vody. Pasivně sleduji jen hokej, což je sport, který naprosto miluju. Dále nepohrdnu ani okresním přeborem u nás na vesnici a okolí. Je fajn se zajít kouknout na zápas, dát si pivo a nanuka. Samozřejmě jen když je teplo, jinak by mě tam nikdo nedostal. To víte jsem prostě milovníkem slunce a tepla.

Je jasné, že jako správná holka zbožňuji módu a všechny věci okolo líčení. Jak by tomu řekli angličané či američané "makeup and beauty stuffs".

Miluji prasátka a doufám, že budu jednou jedno vlastnit a stane se mým nejmilejším domácím mazlem.

Také ráda zkouším vařit nové recepty, především pak ty sladké.

Mojí další zálibou je chodit ven s přáteli ať už na výlety, jídlo, sportovat nebo stejně jako pro každého i pro mně do této kategorie patří i chození na party.

Sice se to nezdá ale i já jsem knihomol, nejraději čtu fantastické příběhy, které zahrnuje i sedm knih. Jednu z nich pak dokážu přelouskat klidně za dva dny. Moc často se mi to ale nestává, protože ani já nemám tolik času.

Takhle bych mohla pokračovat s dalšími stovkami zájmů, ale to by bylo už moc nudné. Tento základ Vám snad trochu pomohl poznat mou osobu.

Přeji krásný den všem čtenářům.