Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. 4. 2016

JÁ A JENOM JÁ ANEB CHARAKTERISTIKA

Jmenuji se Kristýna Kubešová, ale všichni mi říkají Týna nebo Týnka. Je mi 18 let a studuji Obchodní akademii v Českých Budějovicích.

Bydlím v Hrdějovicích, což je vesnička hned na okraji města České Budějovice. Žije se mi tam společně s rodiči, bráchou, prarodiči, tetami, strýčky, sestřenkami, malým bratránkem a kopou zvířat velmi dobře. Jak říkám, není nad mládí na vesnici. Ještě k tomu, když bydlíte v jedné ulici spolu s polovinou velké rodiny a kousek od spousty kamarádů, se kterými jste už ve školce prozkoumávali okolní lesy, hriště, ulice a dokonce i kravín.

Teď šup k mé bližší charakteristice jsem introvert, který se v přítomnosti svých nejbližších změní na velkého extroverta. Jinak pokud mohu skromně říci jsem dobrosrdečná, pracovitá, snaživá ráda v blízkosti lidí, kteří mě inspirují a dobíjí pozitivní energií. Ráda se odlišuji od ostatních a díky vyrůstání na vesnici jsem ráda v přírodě a hlavně na slunci. Mé já má ale i stinné stránky jako je například žárlivost a tvrdohlavost. Také patřím mezi ty lidi, kteří nemají moc dobrou psychickou sílu, vše vzdávají a pak jsou ve stresu. Kdybych mohla, okamžitě to změním, ale nejde to.

Nyní je na řadě má vnější charakteristika, což je mnohem jednodušší část pro napsání, jelikož sama ještě moc nevím jaká jsem, ale jak vypadám vidím každý den.                                                                                                                               

Začnu od vlasů, ty jsou totiž mým nejvýraznějším rysem. Díky mé mamce a dalším předkům mám delší, celkem dost kudrnaté hnědé vlasy, které nevydrží rovné ani půl dne, dokonce ani  když jsou mokré. Jsem menšího vzrůstu a drobnější postavy. Mé oči jsou modro zelené, opět díky kombinaci mých rodičů. Co bych o sobě dál řekla? Mám tváře jako slabikáře, větší nos a srdcové rty. Mám krátké ruce ale dlouhé nohy, na které jsem i pyšná a to je co říci.

Neoblékám se podle módních trendů, i když se s nimi nechávám často inspirovat (to víte módní časopisy především, samozřejmě čtu i knihy, o tom žádná).

Tím bych to tak ukončila.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář